Alcoholische dranken, inclusief wijn.

Elke bestelling vanaf € 150 wordt in België gratis bij u thuis bezorgd. Voor bestellingen onder dit bedrag wordt er €7,95 in rekening gebracht. Voor onze klanten uit onze buurlanden vragen wij ons te contacteren via info@mexclusive.be. Bpost is onze partner voor de levering van onze wijnen.

Bestellingen worden normaliter binnen de 3 werkdagen bezorgd. Wanneer uw bestelling niet op voorraad is, wordt er contact met u opgenomen en heeft u de volgende keuze :

– Je wacht tot het artikelen terug beschikbaar is (juiste datum wordt aangegeven)

– Je kiest voor één van de aangeboden alternatieven

Mocht de levertijd voor jou niet acceptabel zijn, dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd en storten wij het betaalde bedrag terug.

Zodra de bestelling door ons is verzonden, ontvang je een e-mail met daarin een code. Met deze code kun je bij Bpost de zending volgen.

Kunst voorwerpen.

Elke bestelling vanaf € 150 wordt in België gratis bij u thuis bezorgd. Voor bestellingen onder dit bedrag wordt er €11,99 in rekening gebracht. Voor onze klanten uit onze buurlanden geleden aangepaste tarieven aangeduid tijdens de bestelling. Indien geen verzendoptie beschikbaar vragen wij ons te contacteren via info@mexclusive.be.

Bestellingen worden normaliter binnen de 3 werkdagen bezorgd.